16 juni 2014

Vill ni starta verksamhet inom vård och omsorg? Vi hjälper er.

coompanion_logga_23 (2)

 

 

 

 

Funderar ni på att driva idéburen verksamhet inom vård och omsorg i form av personalkooperativ, kultur- eller idrottsförening, idéburen organisation eller socialt företag? Då hjälper vi er gärna – helt kostnadsfritt.

Detta kan vi erbjuda:

Vi svarar på frågor och erbjuder rådgivning till er som vill starta verksamhet inom vård och omsorg. Att träffa oss är helt kostnadsfritt och tillsammans diskuterar vi era möjligheter att leverera tjänster, hur det går till att lämna anbud vid upphandling eller att bli ackrediterad i valfrihetssystem inom kommun eller landsting.
Vi på Coompanion har lång erfarenhet av rådgivning och handledning mot start av verksamhet i idéburen form. Vårt arbete finansieras av bl.a. Tillväxtverket och Coompanion och är därför kostnadsfritt för fristående personer och grupper som söker vårt stöd.
Är ni en kommun eller annan offentlig aktör som vill ha information och kunskap om idéburen vård och omsorg? Vi träffar er gärna för dialog och idéutbyte om behov i ert område. Under hösten söker vi aktivt kontakt för att sprida kunskap om möjligheter och vinster med verksamhet in vård och omsorg som drivs av t.ex. sociala motiv snarare än vinstkrav. Vill ni träffa oss eller att vi deltar i seminarier och träffar så kontakta oss gärna.

Kontakta oss!

Om ni vill träffa oss och ställa frågor eller komma igång med processen att bilda verksamhet så ring eller maila:
Marianne Lundkvist på Coompanion Blekinge, tel. 0732-08 18 80, marianne.lundkvist@coompanion.se.

Ta gärna en titt på filmlänken nedan för att inspireras och få kunskap om hur idéburen verksamhet kan fungera. Filmen har tagits fram av Coompanion Sverige hösten 2014.

Dela