29 juni 2017

Följ med på konferens!

 

Res med oss till Stora sociala företagsdagen i Göteborg

Onsdagen den 13 september genomförs Sveriges största konferens för socialt företagande i Göteborg. Vi som arbetar med och i ERUF-projektet Social inkludering och tillväxt i Blekinge, ser konferensen som en viktig del av omvärldsbevakning, ny kunskap och nätverkande.

Årets konferens, som är den 5:e som genomförs, har temat “Business for change”. Så här sammanfattar huvudarrangören Coompanion Göteborg årets konferens:

“Vi lovar en skön mix av personliga berättelser, inspiration från företag som använder sina affärer för att göra skillnad, workshops, kick off för priset Nyttigaste Affären, utdelning av Stora sociala företagsfrämjarpriset, underhållning och mycket, mycket mer. Dessutom mässa och utställning med sociala företag och organisationer som har affärer med sociala företag.”

Det fullständiga programmet hittar du här:

Ni som driver ASF, arbetar inom projektets samverkande organisationer eller är politiskt engagerad: anmäl intresse om att följa med genom att maila Louise Sandholm Lindell senast den 30 juni. Antalet platser (biljett och resa) är begränsade så vänta inte med att höra av dig!

Dela